Saat juuri sen, mitä tarvitset, muttet välttämättä sitä, mitä tilaat

Saat juuri sen, mitä tarvitset, muttet välttämättä sitä, mitä tilaat

Ammattilainen muuttaa ideasi ja ongelmasi ajatuksesta ohjelmistoksi

Muhiiko ajatus digitaalisesta tuotteesta tai idea omasta mobiilisovelluksesta? Onko yritykselläsi jokin arkea kuormittava ongelma, jonka järkevästi tehty järjestelmä voisi ratkaista?

Ajatuksesta ohjelmistoksi -palvelussa rakennan sinulle tarvitsemasi ratkaisun ajatuksesta testivalmiiksi tuotteeksi asti.

Mikä Ajatuksesta ohjelmistoksi?

Ajatuksesta ohjelmistoksi on ketterä kehitysprojekti, jossa rakennan toimivan demoversion tarvitsemastasi teknologiasta.

Ketterä kehitys ei ole pelkkä klisee, vaan tarkoittaa, että järjestelmä elää, sitä testataan ja siihen voidaan tehdä viilauksia aina kun tarvitaan.

Palvelun tarkoitus on rakentaa kunnon perustukset tarvitsemallesi teknologialle: karsia turhat ominaisuudet ja koodata vahva demoversio.

Prosessin päätteeksi saat käsiisi viimeistellyn tuotteen, jota pääset heti kokeilemaan ja jatkokehittämään todellisessa käytössä. Näin et osta sikaa säkissä tai maksa turhista ominaisuuksista!

Hyvä ohjelmisto vastaa ja se tehdään vain oikeaan tarpeeseen. Jotta tuotteesi toimii varmasti, teen aina ensin perusteellisen Lähtöselvityksen ja testaan idean ennen konkreettiseksi tuotteeksi koodaamista. Mahdollisesta jatkokehityksestä ja tuesta vastaa Luottomies.

Miksi Ajatuksesta ohjelmistoksi?

Ajatus ohjelmistoksi -palvelu on selkeä, ketterä ja kustannustehokas tapa rakentaa toimiva tuote. Ohjelmistosi on aina alusta asti ajateltu ja käyttäjän vinkkelistä koodattu.

Et tarvitse isoa tiimiä, kun voit saada kaiken osaamisen yhdeltä ihmiseltä. Saat kasvottoman rivikoodarin sijaan särmän kumppanin ja taitavan työkaverin projektisi puikkoihin. Pidän sinut koko prosessin ajan tilanteen tasalla.

Palvelussa valmistunutta teknologiademoa voit käyttää esimerkiksi esitellessäsi ratkaisua asiakkaille, johtoryhmälle ja sijoittajille. Voin myös koodata ratkaisuja suoraan yrityksesi sisäisiin tarpeisiin.

Business Finlandin innovaatiosetelillä pääset helposti ja edullisesti alkuun.

Palvelun hinta on kiinteä, mutta projekti kaikkea muuta kuin kankea.

Kenelle Ajatuksesta ohjelmistoksi sopii?

Palvelu sopii sinulle, joka et ole löytänyt riittävän osaavaa tekijää tai valmista ohjelmistoratkaisua ohjelmistoyritysten hyllyiltä. 

Yrityksesi voi olla aloitteleva startup tai iso pörssiyhtiö, kunhan olette avoimia muutoksille ja halukkaita kehittymään. Olette sitoutuneet projektiin ja valmiita kommunikoimaan ja kehittämään yhdessä.

Olet kirkastanut mitkä ongelmat haluat ohjelmistollasi ratkaista ja kuka sitä käyttää.

Haluat tehdä hommia luotettavan ihmisen kanssa, joka nappaa ajatuksistasi kiinni nopeasti, puhuu kanssasi samaa kieltä ja ottaa aktiivisen roolin tuotteenne kehittämisessä.

Et ole investoimassa sokkona toteutukseen: sinulla on jo alustava arvio kustannuksista ja realistinen budjetti. Ymmärrät, että tonnilla ei rakenneta vielä kokonaista toiminnanohjausjärjestelmää.

Olet enää yhden yhteydenoton päässä omasta ohjelmistosta.

Ajatuksesta ohjelmistoksi hinta on  5800 € + alv 24%

Näin Ajatuksesta ohjelmistoksi etenee

 • Feb 10, 2023

  Kerro mitä tarvitset

  Ota yhteyttä ja tutustutaan. Pureudun perusteellisesti tilanteeseesi ja tarpeisiisi. 

 • Feb 10, 2023

  Suunnitelma

  Tarkennetaan tarpeet, ohjelmiston toteuttamiskelpoisuus ja projektin stepit Lähtöselvityksessä.

 • Feb 10, 2023

  Toteutusvaihe

  Kirjoitan koodiasi ja rakennan ensimmäisen version. Edetään tiiviissä yhteydessä ja yhdessä sovitun aikataulun mukaan.

 • Feb 10, 2023

  Ensisilmäys

  Pääset näkemään ja kommentoimaan demoversiota.

 • Feb 10, 2023

  Viilausvaihe

  Parannan testauksessa havaittuja puutteita.

 • Feb 10, 2023

  Toimiva ohjelmisto

  Saat toimivan kokeiluversion omaan käyttöön.

 • Feb 10, 2023

  Yhteenveto ja opastus

  Loppupalaveri, jossa saat eväät idean jatkokehittelyä ja tuotteen käyttöönottoa varten. 

  Luottomies jatkokehittää, vie tuotantoon ja tarjoaa tarvittaessa jatkuvan tuen!